Exän nykyinen on ollut jo kauan, kauan sitten kuulemma (muilta siis kuultua juttua) suunnattoman kateellinen lantiolle ulottuvista hiuksistani. Tuli jopa kerran riemuissaan minulle ilkkumaan päin naamaa, kuinka minulla ei olekaan enää niin pitkä tukka, kun olin käynyt vasta kampaajalla pätkäisemässä kuivia latvoja pois ja letti ulottui vain puoleen selkään sillä kertaa :D

Taannoin näki minut yöelämässä laittautuneena pitkästä aikaa livenä ja tuijotti koko illan tissejäni ja tukkaani, todella häiritsevästi vieläpä. Minulla oli päällä kovin avonainen paita, joka korosti mukavasti rintojani ja pitkä tukkani oli sävytetty hehkuvan tulipunaiseksi ja kiharrettu nätiksi. Noh, jotenkin osasin aavistella tulevaa, kun tällä nykyisellä naisella on muutenkin huonohko itsetunto ja alemmuuskompleksi ulkonäöstään (ihan blogistaankin bongattua tämä ulkonäkövalittelu mm. pienistä tisseistään siis).

Joten piakkoin kyseisen illan jälkeen oli FB:n profiilikuvaksi päivitetty rintavakokuvia ja kaverinsa sitten hehkuttivat "uuuu, tissit...." -tyyppisiä kommentteja tyypille, joka on siis laudasta seuraava :D

Meni vähän aikaa eteenpäin, niin kappas kummaa kun olikin FB:ssa uusi profiilikuva, jossa punaiseksi värjätty tukka kiharoille väkerrettynä XD Ja juuri, kun naikkonen oli ollut kasvattamassa itselleen takaisin omaa luonnollista maantienharmaata hiusväriään... Nyt sitten kaverinsa komppaavat, että "uuuu...punaiset hiukset...läääh" :D

Kohta varmaan löytyy naikkoselta samanlaiset tatuoinnitkn käsivarsista, niitäkin tuo nimittäin kovasti tuijotteli... Samat harrastukset sillä jo osittain onkin. Ja miestänikin vahtasi silmä kovana - harmi, kun se ei saa exääni tuunattua samannäköiseksi :D

Tämä nyt vaan on aika älytöntä, mutta nuo kadehtimisjutut kun on ihan yhteiseltä tuttavapiiriltä kuultua asiaa, niin uskottava se kai on. Ja tukka, voi herttileijaa, hankkisi pidennykset, jos tuo letti nyt niin kadehdittava kerran on.

8D: Yhteinen tuttavapiiri - valitettavasti - niin ei voi välttyä törmäämästä... Ja kuulemasta/näkemästä asioita, joita ei haluaisikaan tietää.

No totta helkkarissa olen parempi - kumpi tässä nyt jäljittelee kumpaa; minä exän nykyistä vai se minua ;) Ja eikös tuolla ylempänä joku juuri todennut jäljittelyn olevan imartelun korkein muoto :D Jos minulla olisi kamalat tissit ja hirveä reuhka tukan tilalla, niin tuskinpa minua kukaan matkisikaan.

Ja ps. nimim 8: tissit on kivat. Jos ne ei olisi, niin tokkopa niitä olisi tarvinnut antaumuksella tuijotellakaan. Vai kalahtiko nilkkaan?

Kyllä sitä täällä saa kommentoida, kuinka ex matkii ja vinkuvinku, mutta olepa itse se ex, jota matkii nykyinen, niin tottakai minunkin on pakko olla se katkera ja huono ex, eikös vain ;) Vitsit, mikä logiikka.

Jos on luojanluomat kauniit rinnat, niin hittojakos niitä häpeilemäänkään. Tasan esittelen niitä niin paljon kuin sielu sietää - ajattelin lähteä niitä tänäänkin itse asiassa ulkoiluttamaan :D. Tää tissijuttu tuskin on tämän ketjun pääasia. Don't feed the troll, joten ei maksa vaivaa kommentoida tuohon tissiasiaan sen enempiä.